Tagastustingimused

Kui kaup ei sobi või ei vasta ootustele, on Teil õigus see tagastada 14 päeva jooksul alates tellimuse kättesaamisest. Palume eelnevalt läbi lugeda tagastamisega seotud nõuded.

14 päeva tähtaeg algab alates toote kättesaamisest.

Kui olete kauba tellinud pakiautomaati, kasutage tagastamiseks sms-iga tulnud pakitagastuse koodi.  

Ostetud kaupa ei saa tagastada kui tellitud toode on valmistatud arvestades tellija isiklikke vajadusi või tellija poolt esitatud tingimuste kohaselt.

Toote tagastamiseks palun saadke e-kiri meie klienditeeninduse eposti info@zolotoi.ee, kus on ära toodud järgmine info: tagastatav toode, tellimuse number ning arveldusarve kuhu raha tagasi kanda ja soovitavalt kauba tagastamise põhjus

Raha kanname tagastatud toote eest tagasi Tellija arveldusarvele 14 päeva jooksul alates kauba tagastamisest.

Tagastatav Toode ei tohi olla kasutatud, rikutud, samuti määrdunud või muude kasutamisjälgedega. Toode peab olema komplektne (sisaldama tootepakendit ja kõiki tootepakendis sisaldunud esemeid – juhend, sertifikaat, jne).

Tarbija on kohustatud tagastuse kauplejani toimetama 14 päeva jooksul arvates taganemisavalduse saatmisest. Juhul, kui tagastus ei ole nimetatud tähtaja jooksul kauplejani jõudnud, võib tagasimaksega viivitada päevani, kui tagastus on kauplejani jõudnud. Tagastuse kättesaamise päev on siis ühtlasi tagasimakse viimane tähtaeg

NB! 14 päevane taganemisõigus kehtib ainult eratarbijatele. Juriidilistele isikutele (nt ettevõtetele) 14-päevast taganemisõigust ei kohaldata.

Vastame kõigile küsimustele, ettepanekutele ja probleemidele nii kiiresti kui võimalik, kuid mitte hiljem kui 2 tööpäeva jooksul. Kirjuta meile julgelt info@zolotoi.ee, leiame kindlasti lahenduse.